HET 7E KLASLOKAAL IN BATU TUMPENG IS KLAAR!!!!

bt2 klaslokaalRuim voor het begin van het schooljaar 2013-2014 is het nieuwe klaslokaal in Batu Tumpeng in gebruik genomen! Er zijn nu 7 klaslokalen, een berugak waar de kleuters les krijgen, een bibliotheek en een was/toiletruimte.

Een heel verschil met een kleine 4 jaar geleden, toen we de school de eerste keer bezochten. Toen was er net een begin gemaakt met de bouw van het eerste echte klaslokaal en kregen de leerlingen nog les in de open lucht of bij leerkrachten thuis.

We zijn ontzettend trots op iedereen die, op wat voor manier dan ook, een steentje heeft bijgedragen aan deze school. Alle mede-sponsors van de bouwmaterialen, schoolboeken, lesmaterialen, bankjes, alle mensen die de afgelopen jaren een bezoekje hebben gebracht aan de school, juf Petula die de kinderen en leerkrachten heel veel leerzame en gezellige Engelse lessen heeft bezorgd. Dankjulliewel!!!

Speciale dank gaat uit naar de leerlingen, hun ouders en dorpsgenoten die vaak letterlijk het zware werk hebben gedaan, het bestuur van Yayasan Ihya’Ulumuddin die alles ter plekke in goede banen heeft geleid en last but not least Stichting Kanikerwataandoen?! Door jullie hulp zijn de laatste 2 lokalen in recordtempo gerealiseerd!

TERIMA KASIH BANYAK!!!

ontleend aan:

Impian Anak sponsoring ProjectCategorieën:Sponsorproject, Lombok

Tags: , , ,

1 reply

  1. Wat leuk, ik wist niet dat je een stukje van je hart in Lombok had. Mijn man en ik willen in het najaar naar Indonesië of evt. Thailand gaan (klimaatsafhankelijk). Lombok trekt me daarin het meest. Dat zou onze 2-jaar-uitgestelde huwelijksreis worden 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Jan Wouters

Author, blogger, speaker about current mobility trends

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Jan Wouters

keynote speaker, programmamanager, schrijver over de toekomst van automotive / mobiliteit

Matroos Beek

Grensgevallen

Deborah Hamar

Just me . . .

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

paard-en-mens

Een persoonlijke zoektocht naar de relatie tussen paard en mens.

Door Suzanne

De beleving in al haar facetten

Michiel Roukens

Blog voor de economische avonturier

wordpress tips

tips & advice on wordpress.com blogs

frans louter

'het kan verkeren'

Darling Doormat

Wit and Shit on Crete

%d bloggers liken dit: