Patrick Andriessen Ontwerp

Welkom

Patrick Andriessen, (Helmond, 09-11-’63).

showcase_01PATRICNa mijn opleiding aan de Rietveld Academie te Amsterdam (’91) ben ik begonnen als ontwerper en producent van meubelen. Inmiddels heb ik vele projecten op mijn naam staan, zowel zakelijk als particulier. Het blijft dan niet bij het ontwerpen van meubels alleen. Ontwerpen maken voor een verbouwing en/of aanbouw behoren ook tot mijn werkzaamheden. Deze voer ik dan geheel of gedeeltelijk zelf uit en begeleid verder het hele traject.

 

Werkwijze

Na het inventariseren van de wensen van de klant kom ik met mijn interpretatie van de mogelijkheden. Vaak met verrassende materiaalkeuzes en onverwacht ruimtelijke oplossingen. Wat ik doe is het vertalen van een woonwens in een persoonlijk interieur

 

website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Jan Wouters

Author, blogger, speaker about current mobility trends

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Jan Wouters

keynote speaker, programmamanager, schrijver over de toekomst van automotive / mobiliteit

Matroos Beek

Grensgevallen

Deborah Hamar

Just me . . .

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

paard-en-mens

Een persoonlijke zoektocht naar de relatie tussen paard en mens.

Door Suzanne

De beleving in al haar facetten

Michiel Roukens

Blog voor de economische avonturier

wordpress tips

tips & advice on wordpress.com blogs

frans louter

'het kan verkeren'

Darling Doormat

Wit and Shit on Crete

%d bloggers liken dit: