6 replies

 1. Nou weet ik toch wéér niet meer hoe ik die stiekeme tekst (als in de mail al voor een deel geopenbaard) tevoorschijn kan toveren… Maar de foto’s spreken ook al boekdelen, heerlijk hoe overduidelijk en oprecht jouw tuintje gewaardeerd wordt door Guus en de schreeuwpoezen, maar toch zeker ook door jouzelf! En ik verheug me al op mee te delen in de vruchtenoogst, nu het door ernstige verwaarlozing mijnerzijds (sorry…) hier dit jaar niets wordt. Maar hé, mijn klaprozentuin heeft ook zijn charme 🙂

  Like

 2. Leuke challence, jij bent vast de enige die er zo’n speelse wending van maakt.
  Trouwens ik ken sommige LH-er die na haar promo gewoon asfalt in de tuin heeft. Handig voor de caravan ofzo #spijt. Ik vind jou tuintje al veel leuker.
  Trouwens @noortje, ik vind het een ware eer om juist Jou te mogen tippen: even met de muis op zon foto stilstaan, of gewoon erop klikken dan komt er een soort slideshow. Heb jij ook een inzending over klaprozen natuurlijk dan.

  Like

 3. Nou Loes, haha leuk zo’n correspondentie via… Nee, geen inzending van mij, maar gisteren door meneer De Lannoy live bewonderd hier, die klaprozen (brandnetels, verpieterde wijbes etc.) vandaar…
  Dank voor je aanwijzing, maar volgens mij weet ik nu nog steeds niet waar die ‘inleidende tekst’ is die je ook bij de mailaankondiging krijgt? Of zit die ook echt alleen stiekem in de mail verstopt? Trouwens, bij een eerdere inzending had ik daar ook mee gesjoemeld, en na de keurige zes woorden titel nog een heel verhaal opgeschreven. Mag best van Marion 🙂

  Like

 4. Wat een fijne en knusse reacties zeg, zo op mijn niemandalletje!! jazeker Noortjes klaprozen zijn prachtig, de hele tuin trouwens, en niet alleen de rode kleuren! En ach die paar pechplantjes… thats life !!
  Reden te meer om vanuit hier heel erg extra en veelvuldig wijnbessen -voor de friese markt- te oogsten 🙂

  Loes, wat dacht je van je caravan te laten overwoekeren met klimop… ?

  Ik denk, Noortje dat je een inleiding kunt schrijven in de “samenvatting”, dat is het het blokje onder het tekst-verwerkertje tijdens het bewerken…

  Like

 5. Mooie beesten, Peter, ooooh wat leuk. Kunnen ze goed met elkaar overweg? Geweldig hoe Poesnel aan het fitnessen is 😀

  Like

Trackbacks

 1. Verhaal in zes woorden met beeld: Tuin | DOLDRIEST

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Jan Wouters

Author, blogger, speaker about current mobility trends

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Jan Wouters

keynote speaker, programmamanager, schrijver over de toekomst van automotive / mobiliteit

Matroos Beek

Grensgevallen

Deborah Hamar

Just me . . .

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

Bitterballenbruid

I love bitterballen so much... I married a Dutchman.

paard-en-mens

Een persoonlijke zoektocht naar de relatie tussen paard en mens.

Door Suzanne

De beleving in al haar facetten

Michiel Roukens

Blog voor de economische avonturier

wordpress tips

tips & advice on wordpress.com blogs

frans louter

'het kan verkeren'

%d bloggers liken dit: