Automotive Campus FlexOffice en Startup facilities

Wie Helmond zegt, denk automatisch aan de AutomotiveCampus. De AutomotiveCampus is de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplek en vestigingslocatie op het gebied van automotive en slimme mobiliteit. oftewel: het bruisend centrum van de hightech op wielen! en daarom een perfecte uitvalbasis voor bedrijven en startups in de automotive industry, die vanuit de campus verder willen groeien.
Om deze bedrijven in hun vestigingsoverwegingen te kunnen faciliteren heeft de Campus een aantal nieuwe initiatieven gestart: de Flex-office en de Startup-ruimte

Flex-office
FlexofficeUiteraard beschikt de Automotivecampus over een FlexOffice in de sfeervolle, professionele omgeving van het Automotive House. Het FlexOffice speelt, met een combinatie van werkplekken, vergaderruimtes en overige faciliteiten, in op tijdelijke en permanente huisvestingswensen van Starters en ZZP’ers, vooruitgeschoven posten van grotere organisaties, dienstverleners,  incidentele gebruikers etc.
Informatie via mij of via de AutomotiveCampus Website

 

Start-up ruimte
startupsStart-up bedrijven die gerelateerd zijn aan de automotive sector krijgen de kans om hun eigen bedrijf op te starten op de Campus.
Hiertoe zijn er start-up kantoren op de eerste verdieping van het hoofdgebouw op de Automotive Campus ingericht. Lees ook het artikel over Star-engines en Spincontrol.
De ideale locatie én een ideale start voor een nieuw bedrijf. Na een bepaalde tijd hopen we natuurlijk dat u zich vestigt op de Campus als officiële campusbewoner.
Informatie bij mij of via de AutomotiveCampus website

 

 

prijsblad

 

..

 

.Categorieën:AutomotiveCampus, Helmond

Tags: , , ,

Jan Wouters

Author, blogger, speaker about current mobility trends

Russels Lof

RusselsLof is een lofzang op het leven, in woord en beeld. Leuk dat je komt kijken op mijn blog; hopelijk geniet je met me mee!

Jan Wouters

keynote speaker, programmamanager, schrijver over de toekomst van automotive / mobiliteit

Matroos Beek

Grensgevallen

Deborah Hamar

Just me . . .

Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

schrijft met plezier

paard-en-mens

Een persoonlijke zoektocht naar de relatie tussen paard en mens.

Door Suzanne

De beleving in al haar facetten

Michiel Roukens

Blog voor de economische avonturier

wordpress tips

tips & advice on wordpress.com blogs

frans louter

'het kan verkeren'

Darling Doormat

Wit and Shit on Crete

%d bloggers liken dit: